BOOST JE EIGENWAARDE

EN KRIJG DE RELATIE DIE JE WENST

Z

neem jij situaties bijvoorbeeld kritiek krijgen persoonlijk?

Z

heb je last van verontrustende en negatieve gedachten als het gaat om je relatie?

Z

heb jij het gevoel dat je geen grip hebt op situaties in je relatie?

Z

heb je moeite met je grenzen aangeven?

dan is het zeker aan te raden om dit e-book te lezen en ermee aan de slag te gaan. Je krijgt 10 oefeningen en 54 bladzijdes eigenwaarde input!

Dit e-book geeft je alles wat je wilt weten over eigenwaarde

.

en hoe eigenwaarde meedoet in onze relaties.

Z

Dit e-book laat je zien wat eigenwaarde eigenlijk is

Z

Wat de impact is van eigenwaarde op je relaties

Z

Het e-book heeft allerlei oefeningen die je helpen met je eigenwaarde

Z

Het biedt praktische handreikingen in hoe je actief je eigenwaarde kunt inzetten

Z

Je hebt de tijd om het je meer eigen te maken. Elke week een stapje dichterbij de relatie die je wenst.

Z

Je hebt de tijd om het je meer eigen te maken. Elke week een stapje dichterbij de relatie die je wenst.

Ik ben Barbara Veldt. Een groot deel van mijn professionele leven geef ik aandacht aan hoe jij, wij en ik onze weg kunnen vinden naar fijne, energieke en verrijkende relaties.

Er was een tijd waarin ik niet meer wist of ik wel geschikt was voor het hebben van een relatie. Ik was bang de ander te verliezen en dat was precies wat gebeurde. Door mijn werk als Psycholoog, Gezins- en relatietherapeut en Coach wilde ik antwoorden op de ‘waarom’ vraag. Nou! die heb ik gekregen.

Inmiddels vele jaren verder, heb ik het dankbare genoegen om vele stellen en gezinnen te mogen begeleiden in het herstellen van de verbinding. Één ding is voor mij helder nu; relatieperikelen komen zowel opmerkelijk vaak voor en zijn veelal vergelijkbaar met elkaar..

Er zitten wetmatigheden in de dynamiek van elke relatie. ik geef je hierover alle inzichten! want ook voor jou is een fijne relatie binnen handbereik!

Dit E-book heeft me inzicht gebracht. Ik kan nu beter plaatsen waarom ik bepaalde zaken zo negatief benader. Ook in mijn relatie. De oefeningen waren een welkome ondersteuning. De vragen lastig.

Astrid

Nooit geweten dat eigenwaarde zoveel invloed heeft in onze relaties. Toch lijkt het na het lezen van dit e-book, zoveel logischer. Het is goed te volgen allemaal. Eigenlijk vond ik het wel jammer dat ik er na 50 pagina's al doorheen was.

Marco

Dit e-book biedt veel inhoud. Ik had het boek al gelezen maar dit geeft verdieping als het gaat om eigenwaarde. Vooral de vragen en oefeningen zijn super. Bij één oefening hebben we ook echt gelachen. Ik kan me voorstellen dat veel mensen hier iets aan hebben.

Myrthe en Boaz

 

 

 

KOOP M NU!

Inmiddels zijn er al meer dan 300 exemplaren gedownload! Je betaalt nu slechts de mooie prijs van € 14,95