BOOST JE  EIGENWAARDE

 

EN KRIJG DE RELATIE DIE JE WENST

€13.95 is uitsluitend voor de lopende actie
*door het ebook aan te schaffen ga je accoord met Terms & Conditions

OVER HET EBOOK

De keuze voor eigenwaarde lijkt zo’n vanzelfsprekende. Eigenwaarde ligt aan de basis van onze hechting. Het helpt ons te vertrouwen, veiligheid te ervaren, zelfvertrouwen op te bouwen en veerkracht te ontwikkelen. Als het ontbreekt aan gezonde eigenwaarde, kunnen we op deze gebieden – welke allen gelinkt zijn aan de kwaliteit van onze relaties – problemen ervaren.

Vanuit onze eigenwaarde besturen we onze gedachten, onze emoties en daarmee ons handelen. Het kan dus zijn dat we negatieve overtuigingen hebben vanuit ons niet waardevol voelen. Met name in onze intieme relatie komt dit tot uiting; we vatten kritiek persoonlijk op. Voelen ons mogelijk niet gehoord en interpreteren signalen op een manier die iets zegt over onze eigenwaarde.

In het E-book neem ik jou mee in wat eigenwaarde nu eigenlijk is. Welke impact het heeft onze relaties en hoe je eraan kunt werken. Zowel alleen als met de ander. Het e-book geeft allerlei inzichten op het gebied van eigenwaarde, hechting en hoe dit uitwerkt in je relatie(s). Je krijgt oefeningen (sommige zijn leuk, andere wat pittiger) en er zijn voldoende reflectiemomenten. Een aanrader voor degenen die zichzelf en de ander een ontwikkelingscadeau wil geven!

 Eigenwaarde is je eigen beste vriend(in) zijn. Eigenwaarde is de mate waarin je minstens zoveel aandacht hebt voor jezelf als voor die ander. Eigenwaarde is de zachtheid die je naar jezelf hebt zoals je een ander in je armen neemt. Eigenwaarde is de waarde die je hebt voor jezelf.

Wat kun je verwachten van het ebook?

^

Eigenwaarde

De bouwstenen

Hoe ziet eigenwaarde er in de praktijk uit?

^

Eigenwaarde

Wat is dat eigenlijk? En vooral; wat is het niet?               

^

De impact van eigenwaarde

De essentie van eigenwaarde/verborgen overtuigingen

^

Doloremque laud

Lorem Ispum
^

Architecto beatae

Lorem Ispum
^

Voluptatem accusant

Lorem Ispum
^

Eiusmod tempor

Lorem Ispum

Inleiding

Het hebben van een gezond gevoel van eigenwaarde is van groot belang in ons leven. Het helpt ons onze ambities en doelen te vervullen. En bovendien absoluut cruciaal voor het aangaan van gezonde verbindingen met familie, vrienden en liefdevolle partners. Onze eigenwaarde vindt zijn oorsprong in onze vroegste jeugd en alle ervaringen die daarna komen, beïnvloeden de manier waarop we onszelf waarde toekennen, verder.

Een goed gevoel van eigenwaarde is tevreden zijn met wie je bent; je kijkt naar jezelf vanuit waardevol zijn. Zowel ten aanzien van je kwaliteiten alswel naar je mindere kanten. We weten wie we zijn en leven in harmonie met onszelf. We zijn niet afhankelijk van de goedkeuring of bevestiging van anderen. Dit alles komt niet alleen tot uitingen hoe we naar onszelf kijken, maar ook hoe anderen evalueren.

Geringe eigenwaarde doet ons negatief reageren op gebeurtenissen die zich in ons leven voordoen. Het kan ervoor zorgen dat we het idee hebben dat alles ons overkomt. Maar ook in onze relaties zorgt geringe eigenwaarde voor de nodige problemen; we leggen de verantwoordelijk- heid buiten onszelf of trekken het ons juist enorm aan als mensen wat vinden, denken en zich daarover uitspreken. Ook als het helemaal niets met ons te maken heeft. Door geringe eigenwaarde kunnen verontrustende gedachten en negatieve emoties de controle over ons leven overnemen – meestal gebeurt het in het onderbewustzijn.
We zijn er zo aan gewend dat we het niet eens weten. Het blokkeert echt vele gebieden in ons leven. In het bijzonder relaties. En zijn we niet altijd in relatie? Al is het maar met onszelf of met onze familie. Dit ebook wijst je de weg in hoe je je gevoel van eigenwaarde een boost kunt geven en daarmee de band met jezelf en anderen ( in het bijzonder je geliefde ) kunt versterken.

hoofdstukken

Pagina's

Oefeningen

Er zitten wetmatigheden in de dynamiek van elke relatie. ik geef je hierover alle inzichten! want ook voor jou is een fijne relatie binnen handbereik!

Dit E-book heeft me inzicht gebracht. Ik kan nu beter plaatsen waarom ik bepaalde zaken zo negatief benader. Ook in mijn relatie. De oefeningen waren een welkome ondersteuning. De vragen lastig.

Astrid

Nooit geweten dat eigenwaarde zoveel invloed heeft in onze relaties. Toch lijkt het na het lezen van dit e-book, zoveel logischer. Het is goed te volgen allemaal. Eigenlijk vond ik het wel jammer dat ik er na 50 pagina's al doorheen was.

Marco

Dit e-book biedt veel inhoud. Ik had het boek al gelezen maar dit geeft verdieping als het gaat om eigenwaarde. Vooral de vragen en oefeningen zijn super. Bij één oefening hebben we ook echt gelachen. Ik kan me voorstellen dat veel mensen hier iets aan hebben.

Myrthe en Boaz

 

 

 

Over de auteur

 

Ik ben Barbara Veldt. Een groot deel van mijn professionele leven geef ik aandacht aan hoe jij, wij en ik onze weg kunnen vinden naar fijne, energieke en verrijkende relaties.

Er was een tijd waarin ik niet meer wist of ik wel in staat was om een fijne, gezonde relatie te hebben. Ik was bang de ander te verliezen en dat was – hoe kan het ook anders – precies wat gebeurde. Door mijn werk als Psycholoog, Gezins- en relatietherapeut, trainer en Coach wilde ik antwoorden op de ‘waarom’ vraag. Nou! die heb ik gekregen. En hoe! Ik heb mijn…

Barbara Veldt

Other books

Life

Building With Divi

Ethics of Art

On a Design Race

How to Manage Teams

Upcoming book!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore 

10% discount on books.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.