IK WEET HET ÉCHT NIET MEER!

Je hebt van alles geprobeerd in je relatie en jullie komen er niet meer uit. Het ene moment voelt het fijn met elkaar. En een volgend moment belanden jullie in een steeds herhalende ruzie tégen elkaar. En opgelost wordt het niet meer.

Relaties worden voortdurend uitgedaagd. Zeker in deze tijd van afstand nemen en tegelijkertijd op elkaars lip zitten. Dat vraagt veel van jou, van jullie en van iedereen.

Gelukkig geeft mijn boek RAAK in je relatie – meer verbinding in 52 weken antwoord op al je vragen.

DOWNLOAD NU HET EERSTE HOOFDSTUK GRATIS

Z

KOM JE ERACHTER DAT HECHTING SUPER BELANGRIJK IS VOOR DE LIEFDESRELATIE

Z

NEEM IK JE MEE IN HOE JE MEER ONDERLING VERTROUWEN KUNT OPBOUWEN

Z

LAAT IK JE ZIEN OP WELKE MANIER EIGENWAARDE EEN ROL SPEELT IN JE RELATIE

Z

MAAK IK JE WEGWIJS IN HET BELANG VAN je GRENZEN AANGEVEN om de liefde ruimte te geven

Ik ben Barbara Veldt. Een groot deel van mijn professionele leven geef ik aandacht aan hoe jij, wij en ik onze weg kunnen vinden naar fijne, energieke en verrijkende relaties.

Er was een tijd waarin ik niet meer wist of ik wel geschikt was voor het hebben van een relatie. Ik was bang de ander te verliezen en dat was precies wat gebeurde. Door mijn werk als Psycholoog, Gezins- en relatietherapeut en Coach wilde ik antwoorden op de ‘waarom’ vraag. Nou! die heb ik gekregen.

Inmiddels vele jaren verder, heb ik het dankbare genoegen om vele stellen en gezinnen te mogen begeleiden in het herstellen van de verbinding. Één ding is voor mij helder nu; relatieperikelen komen zowel opmerkelijk vaak voor en zijn veelal vergelijkbaar met elkaar..

Er zitten wetmatigheden in de dynamiek van elke relatie. ik geef je hierover alle inzichten! want ook voor jou is een fijne relatie binnen handbereik!

Iemand die zichzelf goed kent, is iemand die graag gekend wordt.

ik help je om op onderzoek uit te gaan.

Dit mooie, teer geïllustreerde boek voelt als een haiku. In een paar pennenstreken weet Barbara een sfeer en diepgang te creëren die tot nadenken stemt. Ze geeft de lezer een verdiepende boodschap voor iedere week. Iets om over te mijmeren als je een momentje voor jezelf hebt, en als je het belangrijk vindt om je relatie te versterken en jezelf te begrijpen. Het omvat alle aspecten van de liefde die inmiddels vanuit wetenschap gefundeerd zijn. Veilige hechting is de basis en van daaruit ontstaat het vermogen om aanwezig te zijn, de ander te zien, om lief te hebben, om jezelf te kunnen zijn in de relatie, om je eigenheid te bewaren en om compassie te hebben met jezelf en de ander.
Het boek is een reflectie van Barbara haar onvoorwaardelijke geloof in de liefde en de kwetsbaarheid van ieder mens. Geschreven in beeldende taal met zeer herkenbare, menselijke voorbeelden. Het boek biedt een dagelijkse reflectie in ons drukke bestaan. De vragen nodigen jou en/of je partner uit om samen te praten en te onderzoeken. Op een speelse, lichte manier worden zo essentiële thema’s aangesneden.

Karin Wagenaar - voorzitter Stichting EFT en auteur va: 'Relaties, hoe doe je dat?'

Op toegankelijke wijze, neemt Barbara je het gehele jaar door mee op reis in relatie tot jezelf en de ander. Het boek is opgebouwd uit 12 levensthema’s waarin per hoofdstuk het thema verder wordt uitdiept. Zo ontstaan er 52 omschreven weken, waarin de prachtig vormgegeven illustraties je verder meevoeren en je aan de hand van praktische oefeningen gelijk zelf aan de slag kunt. Een echte Must Have!

Claudia

Het is een prachtig vormgegeven boek, maar vooral de inhoud is heel sterk. Alle belangrijke thema’s die je in je relatie (wat voor een relatie dan ook) tegenkomt, komen aan bod. Op een herkenbare en laagdrempelige manier beschreven. Je kan er zó zelf mee aan de slag! Echt een aanrader!

Muriel

Ik neem je mee in hoe je je relatie zorgvuldig kunt versterken

.

Z

Je krijgt inzichten die je bewust maken van de energieslurpende patronen

Z

Door middel van voorbeelden ga je ervaren dat jullie niet alleen zijn

Z

Ik geef je de vragen die je helpen om tot heldere antwoorden te komen

Z

Ik help je om je emotionele triggers te herkennen.

Z

Je hebt de tijd om het je meer eigen te maken. Elke week een stapje dichterbij de relatie die je wenst.

Illustraties in het boek zijn van Marjan de Haan

Ben je eraan toe om je relatie van nieuwe energie te voorzien?

Download dan nu GRATIS het eerste hoofdstuk van mijn boek.