Vooruitblik op 52 weken R A A K in relatie

Deze slides geven een indruk van hoe het boek eruit gaat zien. Het is een feel-good boek waarbij tekst en beeld elkaar completeren; het serieuze speels maakt, beeld onderstreept en tekst uitdrukt. En andersom. Marjan en ik wilden vanaf het begin een boek samenstellen dat voor iedereen toegankelijk voelt, fijn vasthoudt en, naast informatief, gewoon ook mooi is om in te bladeren. Volgens mij zijn we daarin geslaagd.

Elke week heeft een ander thema als onderdeel van een 12 onderwerpen die allemaal betrekking hebben op Relaties. Elke week krijg je tevens een oefening of een aantal tips waarbij je uiteraard je geliefde – of iemand anders – kunt uitnodigen.

Het boek is bijna klaar. De laatste weken schrijven zijn in de afrondingsfase, tekst wordt geredigeerd, de vormgever maakt het format op en Marjan heeft haar stiften, ecoline en meer creatief materiaal uitgestald om de illustraties af te maken. Wij verwachten eind mei te kunnen starten met de pre-sale van het boek. Uiteindelijk komt er zowel een gedrukte versie (zo fijn vasthouden) en een e-boek versie.

Maar nu nog even afwachten dus. Liefs

The Best News Daily

We don't send spam