neem contact op

Soms is de drempel om een vraag te stellen, een helpende hand aan te nemen of een suggestie te doen, best een dingetje.. Ik heb de intentie om deze drempel voor jou en/of jullie zo laag mogelijk te maken. Je kunt me mailen, bellen of via Whatsapp bereiken. Ik poog op werkdagen binnen 24 uur te reageren

BELLEN

+31 6 160 18 138

email

barbara@barbaraveldt.com

adres

Rustenburgerstraat 142 A-C Amsterdam

van Houten Industriepark 21A Weesp

tijden

Ma-woe-do-vrij: 9.00-18.00 uur
Dins: 16.00 – 21.00 uur

Klik op 'accepteren' om Google Maps cookies te accepteren

contactformulier

Via dit contactformulier kun je een vraag stellen, aanmelden of een suggestie doen.  Ik hoor graag van je!

3 + 14 =

Annuleringsvoorwaarden

Indien je/jullie niet op uw afspraak kunt/kunnen verschijnen, verzoek ik dit minimaal 24 uur van tevoren aan mij kenbaar te maken. Voor annuleringen korter dan 24 uur voor de zittingstijd wordt door mij 50% in rekening gebracht, ongeacht de reden die het betreft. Laatstgenoemde houdt verband met de door mij gereserveerde tijd. Ik vraag hiervoor begrip. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet!

 

Tarieven en overige info

Via RAAK (www.wijzijnraak.nl) voorzie ik in therapievormen vanuit de Basis GGZ. In de basis-ggz is ruimte voor verschillende behandelcomponenten zoals diagnostiek, e-health en consultatie. Omdat ik er écht willen zijn voor jou en voor jullie – en dat betekent concreet ik mijn tijd een aandacht geven aan in contact zijn – heb ik alle contracten met zorgverzekeraars opgezegd en bieden wij contract vrije zorg. 

Wat contract vrije zorg precies inhoudt, kun je nalezen op www.contractvrijezorg.nl

Downloads

Als het gaat om therapie, komt er best wat kijken bij wanneer wel vergoed en wanneer niet. Hoe moet een verwijsbrief eruit zien en wat betekent contract vrije zorg. Zo ook wat je moet doen als je een klacht in wilt dienen (waar uiteraard een dialoog de eerste stap is) Ik wil niet dat je al die info verspreid over het internet, hoeft op te zoeken. Daarom lekker simpel, hier alles bij elkaar.

Hier vind je het verwijsbrief_huisarts_basisggz-sggz zoals deze van de zorgverzekeraar gevraagd wordt (ook in het geval van contract vrije zorg).

Hier vind je een overzicht van zorgverzekeraars-vergoeding-vrijgevestigde-zorgaanbieders-in-bggz-en-sggz-2019-contractvrije-psycholoog-1 en hun vergoedingen bij contract vrije zorg.

Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van ‘geneeskundige GGZ’, dat wil zeggen generalistische basis-ggz en gespecialiseerde ggz binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een kwaliteitsstatuut-r-a-a-k te maken.

Ik ben wettelijk verplicht clienten, coachees, studenten en bezoekers, duidelijk te informeren over welke privacy ik verzamel en met welk doel. Ook als dat doel alleen maar is het vastleggen van hun gegevens in dossiers. Dit volgt uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming.