Wij zijn er voor jou!

Er is niets  dat we buiten onszelf hoeven zoeken. Maar dat wat zich van buitenaf aandient, kan dat wat binnen onszelf verscholen ligt, aanraken en zichtbaar maken.

Onze dienstverlening

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit

Individuele therapie

De grens tussen het zelf kunnen en hulp nodig hebben, is alleen door jouzelf te bepalen

Coaching

Blokkades zijn de bouwstenen die jouw weg stevig maakt.

Gezin en Relatie

Uiteindelijk herinneren we ons vooral hoe anderen ons hebben laten voelen.

Supervisie en Intervisie

Als de wind van verandering waait, bouwen sommigen muren en anderen windmolens

Voel.

Vertrouw.

Verbind.

Over ons

RAAK is in 2008 opgericht door Barbara Veldt. In de afgelopen 12 jaar zijn er professionals aangehaakt en ook weer verder gegaan. Sommigen blijven lang, anderen nemen een volgende stap. Autonoom als we zijn, zien we dit als een natuurlijke beweging in ons professionele leven. Zo gaat dat; alles veranderd. Wat niet verandert, is het enthousiasme en de toewijding die we voelen voor het vak en voor de mensen. Nu, in 2020, is het tijd om nieuwe bewegingen te maken: we zijn nieuwe samenwerkingsverbanden aangegaan en de RAAKacademie zet voet aan vaste grond.

RAAKacademie

De RAAKacademie. Ons verhaal gaat eigenlijk ook over jou. Jij hebt niet voor niets gekozen om als professional te werken met mensen. Waarschijnlijk ben jij een mensen mens, ben je van nature gericht op ten dienste staan van de ander en wil je goed doen. En ook goed zijn in het uitoefenen van je vak. Dit deel je met heel veel zorgverleners. Goed willen doen en je werk goed doen betekent ook dat je jezelf blijvend ontwikkelt. Je eigen thema’s herkent en erkent, je eigen en andermans emoties kunt verdragen en afstemt op wat de ander nodig heeft. Tegelijkertijd is er die steeds weer terugkerende tijdsdruk. Neem je echt wel de tijd om bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling in de uitoefening van je professional zijn?

Aarzel niet. Wij zijn er voor jou!

Wij weten als geen ander dat veranderen niet makkelijk is. Dat we ons soms comfortabeler voelen bij de veiligheid van het vertrouwde dan het ongemak van verandering. Wij kunnen echter garanderen dat het de moeite waard is om in actie te komen. De plek van het vertrouwde te verruilen voor de onzekerheid van in het beweging komen. En uiteindelijk wordt elke verandering weer vertrouwd. Wij begeleiden jou en jullie daar graag bij! dit werk met hart en toewijding. En op deze manier staan wij jou en jullie ook te woord. Neem gerust contact met ons op.

Online coaching

Online coaching hoort eveneens tot de mogelijkheden. We hebben daarmee goede ervaringen. Dus wil je geen reistijd hebben, boek een online-coachingsessie. 

Neem gerust contact op

Wij zijn er voor jou en voor jullie. Hebben luisterende oren en alle ruimte voor jouw vraag. Stuur ons een bericht of bel ons.